2014

Ξεκινήσαμε

1800+

Χρήστες σε όλο τον κόσμο

4

Άτομα

40

Μέσος όρος ηλικίας

Η ιστορια μας

Η ιστορία μας ξεκινάει το 2009 όταν εμείς, οι δύο αδερφές, Δέσποινα και Χριστίνα Κοσμούλη, λειτουργούσαμε τότε την ιδιωτική μας web agency εταιρεία, εστιάζοντας περισσότερο στο web & graphic design. Με την πάροδο του χρόνου, η ζήτηση για πολύγλωσσα ηλεκτρονικά καταστήματα αυξήθηκε. Ενώ υπάρχουν αρκετές λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου εκεί έξω, δεν μπορούσαμε να βρούμε μία που να ανταποκρινόταν πλήρως στις ανάγκες των πελατών μας. Έτσι, το είδαμε ως ευκαιρία να δημιουργήσουμε τη δική μας λύση. Από εκεί και πέρα τα πράγματα πήραν μια πολύ ενδιαφέρουσα τροπή.

Έτσι ξεκινήσαμε

Πήραμε την απόφαση να χτίσουμε το σύστημά μας, σε μία επεκτάσιμη, ασφαλή πλατφόρμα βασιζόμενη στην τεχνολογία cloud, η οποία και θα μας επέτρεπε να λειτουργούμε εύκολα, χωρίς κάποια βαθειά γνώση προγραμματισμού. Η τύχη ήταν με το μέρος μας. Με την Appway, καταφέραμε να αναπτύξουμε σε μικρό χρονικό διάστημα ένα νέο σύστημα ηλεκτρονικού εμπορίου το οποίο θα επέτρεπε στους πελάτες μας, να δημουργήσουν εύκολα ένα πολύγλωσσο ηλεκτρονικό κατάστημα μέσα σε λίγα κλικ.

Χτίστηκε για εσάς, από εμάς

Το όραμα της εταιρείας μας είναι απλό αλλά και φιλόδοξο: "Smoolis για όλo τον Κόσμο". Θέλουμε ο καθένας, ακόμη και τη μικρότερη επιχείρηση να έχει την δυνατότητα να αναπτυχθεί γρήγορα και με πετυχημένα. Είτε είσαι ένας πρωτοπόρος ιδιοκτήτης καταστήματος, καλλιτέχνης, lifestyler, μεταπωλητής, ή χειροτέχνης, μέσα από το Smoolis, μπορείς να κρατήσεις το όνειρό σου ζωντανό. Μπορείς να έχεις εύκολα το δικό σου κατάστημα και να πουλάς τις δημιουργίες σου online.

Καθώς είμαστε μια ανεξάρτητη επιχείρηση, έχουμε τη δυνατότητα να σου προσφέρουμε την καλύτερη υπηρεσία με όλα τα themes δωρεάν και χωρίς οποιαδήποτε αμοιβή συναλλαγής ή συμπληρωματικές αμοιβές υπηρεσιών. Δεν παίρνουμε ούτε ένα cent από τις πωλήσεις σου. Τα κέρδη που έχεις, είναι 100% δικά σου. Εμείς απλώς σου παρέχουμε τα εργαλεία για να φτιάξεις την ιστορία της προσωπικής σου μάρκας.

Που βρισκόμαστε τώρα

Σήμερα, είμαστε μία ταχέως αναπτυσσόμενη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να προσθέτουμε περισσότερα χαρακτηριστικά, ώστε να αναπτύξουμε νέα themes και να συνεχίζουμε να λειτουργούμε πάντα με τις τελευταίες τεχνολογίες.

Θέλουμε κάθε online κατάστημα, να είναι μια ευχάριστη εμπειρία.

Πες μας κι εσύ την ιστορία σου

Ξεκινα τωρα δωρεαν