ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΟΛΥΓΛΩΣΣΙΚΗ WEBSITE

Ξεκινα τωρα δωρεαν
Theme Grid Theme Slider Theme Happy

Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΡΟΠΟ

Όλα ξεκινούν με τη δική σου ιστοσελίδα

ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

eCommerce

Η δημιουργία ενός μοντέρνου δίγλωσσου ή πολυγλωσσικού eShop με διαφορετικά νομίσματα είναι τώρα εύκολη διαδικασία. Απλά κάνεις εγγραφή, επιλέγεις το αγαπημένο σου θέμα, προσθέτεις τις επιθυμητές γλώσσες, προσθέτεις τα προϊόντα σου και μπορείς άμεσα να ξεκινήσεις να δέχεσαι παραγγελίες σε διάφορα νομίσματα.

Δε θα χρειαστείς καθόλου γνώσεις προγραμματισμού για να κάνεις την ιστοσελίδα σου να φαίνεται τέλεια. Ξεκίνα να δημιουργείς τo website σου ανεξάρτητα από το αν είσαι καλλιτέχνης, σχεδιαστής, χειροτέχνης ή δημιουργός. Με το Smoolis μπορείς να κάνεις το επαγγελματικό σου όνειρο πραγματικότητα.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ. ΕΜΠΝΕΥΣΟΥ. ΕΞΕΛΙΞΟΥ.

Γίνε δημιουργικός. Εμείς είμαστε.

ΕΥΧΡΗΣΤΟ

Η διαχείριση Smoolis προσφέρει ένα μοναδικό και αποτελεσματικό περιβάλλον χρήστη. Δεν χρειάζεται να κατεβάσεις καμία επιπλέον εφαρμογή για να διαχειριστείς την ιστοσελίδα σου. Επεξεργάσου το περιεχόμενό σου εύκολα με τη χρήση οποιασδήποτε συσκευής. Διαχειρίσου τις σελίδες σου, τα προϊόντα σου, τις παραγγελίες, τα έξοδα αποστολής και τους φορολογικούς κανόνες χωρίς κόπο.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΥΓΛΩΣΣΙΚΟ

Αυτό είναι ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά για να εξελίξεις την επιχείρησή σου. Με αυτό το εργαλείο έχεις πλήρη έλεγχο στις επιλεγμένες σου γλώσσες. Μπορείς εύκολα να μεταφράσεις τα πάντα, συμπεριλαμβανομένου του καλαθιού και της διαδικασίας πληρωμής. Κάνε την επιχείρησή σου παγκόσμια με μια πολυγλωσσική ιστοσελίδα ηλεκτρονικού εμπορίου και πούλα τα προϊόντα σου σε όλο τον κόσμο.

ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ

Έχεις τη δυνατότητα να προσθέσεις πολλαπλά νομίσματα στο κατάστημά σου, ακόμα και στη διαδικασία πληρωμής. Όταν προσθέσεις περισσότερα από ένα νομίσματα, ο αυτόματος μετατροπέας θα ενεργοποιηθεί αυτόματα με τιμές συναλλάγματος που ανανεώνονται κάθε μία ώρα. Μην αφήσεις τους πελάτες σου να κάνουν υπολογισμούς με τις τιμές σου. Αντί γι' αυτό, βοήθησέ τους να αγοράσουν τα προϊόντα σου στα τοπικά τους νομίσματα.

ΔΩΡΕΑΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ SSL

Το Smoolis σου δίνει ένα δωρεάν πιστοποιητικό SSL για το website ή το online κατάστημά σου όπου επιτρέπει στους επισκέπτες σου να βλέπουν την σελίδα σου σε σύνδεση HTTPS. Αυτό σου δίνει τη δυνατότητα να προστατέψεις την επιχείρησή σου, να αυξήσεις την εμπιστοσύνη των πελατών σου και να μεγιστοποιήσεις την κατάταξή σου στις μηχανές αναζήτησης.

ΔΩΡΕΑΝ THEMES

Κάθε ένα από τα μοναδικά website templates μας έχει δημιουργηθεί από την ομάδα Smoolis. Έχουν σχεδιαστεί και προσαρμοστεί να ταιριάζουν στις σύγχρονες ανάγκες σου και είναι πλήρως responsive. Η ιστοσελίδα σου ή το online κατάστημά σου θα δείχνει μοντέρνο και επαγγελματικό σε οποιαδήποτε συσκευή. Αν θέλεις να αλλάξεις το theme σου, μπορείς να το κάνεις οποιαδήποτε στιγμή χωρίς να χάσεις τις ρυθμίσεις σου.

ΔΟΥΛΕΨΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ

Η φιλική μας ομάδα υποστήριξης είναι πάντα πρόθυμη να σε βοηθήσει.

ΞΕΚΙΝΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ PROJECT ΣΟΥ

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει τη βέλτιστη εμπειρία για εσένα στην ιστοσελίδα μας.

Περισσότερες πληροφορίες