Φτιάξε το δικό σου

πολυγλωσσικο καταστημα

To Smoolis είναι μία πλατφόρμα δημιουργίας eshop για όλους όσους θέλουν να χτίσουν μέσα σε λίγα κλικ εύκολα και γρήγορα ένα πολυγλωσσικό οnline κατάστημα.

ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΗ
Multiple Languages

Πολυγλωσσικό

Η πιο βασική και σημαντική λειτουργία που σου παρέχουμε. Έχεις τον απόλυτο έλεγχο πάνω από τις γλώσσες που επιθυμείς. Μετέφρασε εύκολα τα πάντα. Ακόμη και τη διαδικασία Cart-Checkout.

Cloud hosting

Πολλαπλά Νομίσματα

Μπορείς να προσθέσεις πάνω από ένα νόμισμα στο κατάστημά σου, ακόμα και στη διαδικασία του Checkout. Όταν προσθέσεις παραπάνω συναλλάγματα, αυτόματα ενεργοποιείται ο μετατροπέας νομισμάτων.

Free responsive themes

Δωρεάν themes

Κάθε template, αναπτύχθηκε και σχεδιάστηκε από την ομάδα μας. Τα θέματά μας είναι ανταποκρίσιμα και ταιριάζουν σε κάθε συσκευή. Μπορείς να αλλάξεις το θέμα σου ανά πάσα στιγμή.

Use your own domain

Δικό μου όνομα domain

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το δικό σου domain, με την προϋπόθεση οτι έχει καταχωρηθεί σε μία εταιρεία όπου το φιλοξενεί και έχει πρόσβαση στις ρυθμίσεις DNS.

Discount codes - promote your store

Κωδικός Έκπτωσης

Με τους ευέλικτους κωδικούς έκπτωσης, μπορείς να προωθήσεις το προϊόν ή την επιχείρησή σου, ανταμοίβοντας ταυτόχρονα τους πιστούς πελάτες σου.

Shipping Simulator

Υποστήριξη

Η ευγενική ομάδα υποστήριξης, παρέχει γρήγορες και προσωπικές απαντήσεις σε όλες σου τις απορίες.


Responsive Admin

User Interface Design

Το User Interface του διαχειριστή, είναι πλήρως responsive. Αυτό σημαίνει πως το μέγεθος της οθόνης αλλάζει και η διάταξη αναδιαμορφώνεται για να παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία του χρήστη.

Search engine-friendly URL (SEO)

Φιλική Μηχανή Αναζήτησης

Το Smoolis παρέχει τις βέλτιστες πρακτικές SEO, όπως την αυτόματη δημιουργία SEO τίτλων ή URL, canonical tagging, Facebook open graph tags και ακόμη περισσότερα.

Πούλησε οποιαδήποτε στιγμή σε όλο τον κόσμο

ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Βρες το design που ταιριάζει στο ηλεκτρονικό σου κατάστημα

Περισσοτερα Θεματα

Το e-shop σου σε

πολλαπλες γλωσσες

Περισσοτερα

Φτιάξε το δικό σου online shop σε όσες γλώσσες θέλεις - με το Smoolis

Ξεκινα τωρα δωρεαν